Privacy statement

Bibado.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Bibado.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bibado.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Bibado.nl verkoopt je gegevens niet

Bibado.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Wij en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Indien je nog vragen mocht hebben over het privacy beleid van Bibado.nl, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.